Klart slut: Läckberg i trubbel efter skandalöst avslöjande i direktsändning

 

Efter att Fédération Internationale de lAutomobile (FIA) genomförde sin egen utredning, blev Briatore förbjudet på obestämd tid från varje händelse som sanktionerades av FIA, även om detta förbud senare upphävdes av en stor domstol i Frankrike.

Briatore föddes i Verzuolo nära Cuneo, i Italien, i fraktbilarna, från en familj av grundskolelärare. Briatore dömdes i Italien för flera anklagelser om bedrägeri på 1980-talet och fick två fängelsestraff, även om meningarna senare släcktes med en amnesti. Efter en överklagande år 1987 sänktes meningen till 1 år och 2 månader. Briatore hittade snart jobb som skidlärare och restaurangchef. År 2010 beordrade en domstol Turin Inc rehabilitering, vilken enligt den italienska strafflagen innebär att “straffas verkan av meningen”

Under Briater flydde han nära förbindelser med Benetton och öppnade några Benetton-butiker i Jungfruöarna. Han gick aldrig i fängelse och återvände till EU efter att båda meningarna släcktes med amnesti. Briatore har etablerat en framgångsrik Benetton franchise-serie som flykting i Jungfruöarna och USA.

Från 2007 till 2010 var han ägare och president för Queens Park Rangers F.C. Efter att ha misslyckats två gånger i den offentliga skolan deltog han i en privat (självständig) skola och fick ett diplom med lägsta poäng i landundersökningen vid Fassino High School i Busca. Den 16 september 2009 måste Briatore avgå från ING Renault F1-laget på grund av sitt engagemang för 2008 års Grand Prix-lopp i London. Restaurangen misslyckades och var tvungen att stänga på grund av överdriven skuld.

Han arbetade sedan som en dörr-till-dörr försäkringsleverantör.

Han dömdes för flera bedrägeribekämpningsåtgärder på 1980-talet och fick två fängelsestraff. Han öppnade en restaurang som heter Tribüla, som var smeknamnet på Briatore. 1984 skadade en Bergamo Briatore domstol olika bedrägeri och böter

dömd till 1 år och 6 månader i fängelse. På 70-talet flyttade han till Cuneo och blev assistent till entreprenören Attilio Dutto, ägare till målarens Paint-parametrar. 1990, var han befordrad av Luciano Benetton att leda Benetton Formel 1 laget som blev Renault F1 2002.

Domarna beskrev dessa utarbetade tricks av förtroende, där offren var inbjudna till middag och sedan “fångas” i riggade spel med en gjutning av fiktiva tecken. vem gör stora vinster för sina författare.

När Benetton öppnade sina fem första butiker i USA. Under den här tiden träffade han Luciano Benetton, grundare av Benettons klädföretag.

Domen reducerades därefter till ett år av en överklagande domstol 1988. För att undvika fängelse bodde Briatore i Saint Thomas i Jungfruöarna. Flavio Briatore, född 12 april 1950, är ​​en italiensk affärsman. Dutto dödades 21 mars 1979 i en attack med en bilbomb av en okänd författare.

Briatore flyttade till Milano och arbetade för Finanziaria Generale Italia på den italienska börsen. 1986, i Milano, dömdes Briatore till 3 år för bedrägeri och konspiration för sin roll i ett lag betrodda scammers han har spelat med falska spelkort i åratal. 15 april 2019 av smdadmin

Han började sin karriär som restaurangchef och försäkringsförsäljare i Italien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *